Her kommer Næstved (udgivet på 7" vinylsingle i 1976)
Tekst og musik: Ida og Bent From / Vokal og musik: Henning Hansen og Poul Godskes orkester.


På coveret kan det læses at sangen, og pladen, blev skænket af klubbens sponsor Faxe Bryggeri i anledning af klubbens bronzemedaljer i 1975.

Så er den grammofonplade, som Næstveds fodboldspillere har indsunget, på trapperne. Overskuddet fra grammofonpladesalget går direkte til klubbens ungdomsafdeling. Der skal sælges 1.675 grammofonplader, før udgifterne er dækket. Bliver hele oplaget - det er 2.000 - solgt, er overskuddet 5.000 kroner, som Faxe Bryggeri så vil fordoble, skrev Næstved Tidende i forbindelse med udgivelsen.

Formålet med grammofonpladen er for det første at få engelske tilstande på Næstved stadion, hvilket vil sige, at folk synger med på slagsangen, så spillerne virkelig kan mærke, der er opbakning fra publikum, fortalte Gorm Deichmann fra Faxe Bryggeri til den lokale avis.

Her kommer Næstved kan høres her

- - - - -

Næstved - Let's Go (udgivet på 7" vinylsingle og kassettebånd i 1991)
Tekst og musik: Mogens Clausen / Vokal: Nial Pedersen (holdet på kor).

Sangen med 'Stormtropperne' blev udgivet i forbindelse med oprykningen til Superligaen i1991. Sangen bliver sunget af Nial Pedersen, som står noteret for 16 kampe i den grønne trøje i årene 1990-91.


Kan man både spille og synge sig til succes? Næstveds superliga-spillere gør forsøget. På banen er det gået over forventning, og nu vil spillerne også til tops på Dansktoppen. Med Nial Pedersen, Næstveds svar på Frank Arnesen, som forsanger var spillerne i går i Jet Sound studie i Slagelse. Tekst og musik kommer fra det jyske, men sjællænderne havde ingen problemer med at skråle slagsangen 'Næstved - let's go', skrev Henning Fristed i Næstved Tidende i 1991.

Næstved - Let's Go kan høres her

- - - - -

Næste søndag (udgivet på CD-single i 2010)
Tekst og musik: Magnus Heunicke og Rasmus Hedeboe / Vokal: Rasmus Hedeboe.

Det er Magnus Heunicke, Næstved-fan og medlem af folketinget for Socialdemokratiet, der har skrevet teksten. I et par måneder havde Magnus talt med sin gode ven, musikeren Rasmus Hedeboe, om, at han gerne ville lave en slagsang til sin yndlingsklub, og den skulle ikke være, ligesom slagsange er flest.


Den bedste fodboldsang, der er lavet, er 'Three Lions' med Lightning Seeds, fordi den handler om de gange, man har tabt og været så tæt på. Den indkapsler, hvad det vil sige at holde med et hold. Det handler om noget helt andet end at være medløber... Jeg sagde så, at man fandme burde lave en sang, som var dedikeret til alle tilskuerne på Næstved Stadion. Hvorfor kommer de tilbage, når Næstved fik tæsk ugen før? Så det var en sang til dem og til mig selv for den sags skyld. Derfor fandt jeg ud af, at den skulle hedde 'Næste søndag', for uanset hvad der sker, er vi tilbage næste søndag. Den handler om at være trofast., fortalte Magnus Heunicke til Tipsbladet i 2013.

Sangen findes på diverse streaming-tjenester.