Her kommer Næstved (udgivet på 7" vinylsingle i 1976)
Tekst og musik: Ida og Bent From / Vokal og musik: Henning Hansen og Poul Godskes orkester.


På coveret kan det læses at sangen, og pladen, blev skænket af klubbens sponsor Faxe Bryggeri i anledning af klubbens bronzemedaljer i 1975.

"Formålet med pladen er at samle Næstveds publikum om den ene opgave at hjælpe N.I.F. til fortsat gode resultater i fremtiden ved gennem fællessang at skabe den stemning på stadion, som vi kender fra de engelske TV-kampe," står der på coveret.

Her kommer Næstved kan høres her

- - - - -

Næstved - Let's Go (udgivet på 7" vinylsingle i 1991)
Tekst og musik: Mogens Clausen / Vokal: Nial Pedersen (holdet på kor).

Sangen med "Stormtropperne" blev udgivet i forbindelse med oprykningen til Superligaen i1991. Sangen bliver sunget af Nial Pedersen, som står noteret for 16 kampe i den grønne trøje i årene 1990-91.

Næstved - Let's Go kan høres her

- - - - -

Næste søndag (udgivet på CD-single i 2010)
Tekst og musik: Magnus Heunicke og Rasmus Hedeboe / Vokal: Rasmus Hedeboe.

Det er Magnus Heunicke, Næstved-fan og medlem af folketinget for Socialdemokratiet, der har skrevet teksten. I 2010 sad han i kælderen hos sin gode ven musikeren Rasmus Hedeboe. I et par måneder havde politikeren talt om, at han gerne ville lave en slagsang til sin yndlingsklub Næstved Boldklub, og den skulle ikke være, ligesom slagsange er flest.

"Den bedste fodboldsang, der er lavet, er "Three Lions" med Lightning Seeds, fordi den handler om de gange, man har tabt og været så tæt på. Den indkapsler, hvad det vil sige at holde med et hold. Det handler om noget helt andet end at være medløber. Til gengæld er der mange danske klubber med sange om at vinde guld og komme i Champions League i overmorgen. Det håb har man selvfølgelig, men det bliver lynhurtigt lidt kikset," sagde Magnus Heunicke til Tipsbladet i 2013, hvor han videre fortalte:

"Jeg sagde så, at man fandme burde lave en sang, som var dedikeret til alle tilskuerne på Næstved Stadion. Hvorfor kommer de tilbage, når Næstved fik tæsk ugen før? Så det var en sang til dem og til mig selv for den sags skyld. Derfor fandt jeg ud af, at den skulle hedde "Næste søndag", for uanset hvad der sker, er vi tilbage næste søndag. Den handler om at være trofast."

Sangen findes på diverse streaming-tjenester.